Συνέδρια

Οργανώστε τα Συνέδρια & τις Εκδηλώσεις σας στο Ξενοδοχείο Ilisia Hotel Athens

Το Ilisia Hotel Athens είναι ιδανικό για συνέδρια έως 120 συμμετεχόντων και επαγγελματικές συναντήσεις καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

It has 3 conference rooms equipped with all the modern facilities:
Δωρεάν WiFi
Προβολέας και οθόνη
Φλιπ τσαρτ
Τροφοδοσία
Χώρος στάθμευσης βάσει διαθεσιμότητας
Διαθεσιμότητα για ημερήσια ενοικίαση αντιπροσώπου (8 ώρες) και κατοικία (24 ώρες).
Σταθμός φόρτισης EV ( επιπλέον χρέωση)

Μούσες

Πιο δημοφιλής αίθουσα συνεδριάσεων που προσφέρει χώρο πάνω από 120 τ.μ. (1.290 τετραγωνικά πόδια). Ιδανικό για: Συνέδρια, Δεξιώσεις, παρουσιάσεις και άλλες συναντήσεις. Βασικά δεδομένα: Η Μούσα είναι ευάερη με άφθονο φυσικό φως, και προσφέρει χωρητικότητα σε στυλ θεάτρου (150), σε στυλ τάξης (90), σε σχήμα U (40), και για δεξιώσεις (150)

Άρτεμις

Ένα μεγάλο δωμάτιο που προσφέρει πάνω από 120 τ.μ. (1.290 τετραγωνικά πόδια) συνεδριακού χώρου. Ιδανικό για: Συνέδρια, δεξιώσεις, παρουσιάσεις και άλλες συναντήσεις. Βασικά δεδομένα: Ιδιωτικός και ασφαλές χώρος, και προσφέρει χωρητικότητα σε στυλ θεάτρου (150), σε στυλ τάξης (90), σε σχήμα U (40), και για δεξιώσεις (150)

Αθήνα

Ένας οικείος χώρος που προσφέρει αίθουσα συνεδριάσεων άνω των 40 τ.μ. (430 τετραγωνικά πόδια). Είναι ένας μεγάλος χώρος σε ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια μας. Ιδανικό για: Συναντήσεις, παρουσιάσεις, συνεδριάσεις του Δ.Σ., Δεξιώσεις Βασικά δεδομένα: Ιδιωτικός και ασφαλές χώρος, που προσφέρει χωρητικότητα σε στυλ θεάτρου (40), σε στυλ τάξης (30), σε σχήμα U (20).